Марко Јањушевић је после братове сахране у његовом стану на Дорћолу успео да откључа телефон и открије коме је последњем писао. 

- Послао је мајци три срца, последње што је послао је било то, поставио је мајку на позадину и ставио је мајкин рођендан као шифру на телефону. Погодио сам шифру из прве, одмах - рекао је Јањуш недавно у емисији Амиџи шоу. 

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 7 Елита

 

Како је раније изјавио, открио је и разлог због кога се Михајло убио, али да није говорио да не би секирао мајку: 

- Јао, шта нас снађе брате мој, је л' ја морам да причам о овим стварима овде, каква мука брате и не могу, морам да сам нормалан, разумеш, да ми се мајка не секира на све муке какве има. Шта нас снађе мој брате, не можеш да замислиш, много је то тешко све. Да се то десило не могу да верујем, ноћима нисам спавао и не можеш да замислиш да се то десило. да се нагрдимо тако, за цео живот, мука. Нећу ни да причам шта је узрок, јер га не зна нико овде, само знам колика је то мука. и на крају мораш да наставиш да живиш и да зарађујеш за своје, зато морам да будем ту, а глава ми је на триста страна. не можеш да замислиш какав је ово пакао у глави, 27. година да неко има и да се то деси - причао је Јањуш.

Foto: Printscreen Instagram mihjanj

 

 

БОНУС ВИДЕО: