Познати психијатар тренутно проживљава драму због тога што, како каже, син Матеја, којег има са трећом супругом Данијелом Тиосављевић, жели да га избаци из стана у којем живи већ 20 година. Са Марићем у том стану борави и млада Нигеријка, која је приближних година као његов син, а сада су комшије познатог психијатра проговорила за о њему и породичној драми која га је задесила. Комшије су истакле да је Марић фин и културан човек, а сећају се и његове бивше супруге са којом има сина.

- Госпођа, која му је родила сина је била надобудна, понашала се као ослободилац Београда. Она је свраћала код моје другарице, кад је још живела овде. Мислим се: "Може бити отац, учитељ живота и науке или како год". Да није било њега, знаш кад би она завршила факултет тако надобудна? Јако је тешко бити приземан и човек. Искористила је таквог човека. Сина сам виђала, кад је био мали. Можда је имао осам, девет година. Она је ту била у стану кад су се развели. И тада се наоштрила да он изађе из стана. Тада је била кивна и мојој једној другарици говорила: "Шта ће он уопште мени? Колико има година?", псовала га је – рекла је комшиница психијатра, а онда се друга надовезала:

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

- Он је човек болестан, сад кад га видим, он једва хода. И овако болестан он је човек, уредан, испеглан. Жао ми га је кад га видим како хода. Није ми јасно како је жена успела тако да га зезне – прича ова госпођа која додаје да је Марић одувек волео жене, али и оне њега.

- Марић је јако културан и пристојан човек. Волео је женски свет, али поштовао жене. Од млађих дана су га поштовали као доброг стручњака. Он и данас поштује жене и воли, а и оне њега. Човек еманципован, начитан. Свакој је годило да буде са њим. Марић је покретна енциклопедија.

Господин у радњи до стана Јована Марића, каже да доктор воли да се нашали са суседима, али и да исприча по који масни виц.

- Он има младалачки дух. Наш народ је говорио: "Ко умије, њему двије". Женио се два, три пута. Са њим је увек било весело, знао је да ипсрича неки виц, мало маснији. Мали Матеја нема осећај према родитељу никакав. Док је доктор живео са мајком свог сина то је било идилично. Она је била дама са висине.

Фото: А. Станковић

 

Комшија из радње поред истакао је да зна и Марићеву ћерку, која га, како каже, посећује редовно.

- Човек мора да имам неког ко ће од њему да брине. И друга жена му се нашла када му је било најтеже. Бринула је о њему када је имао корона вирус. Често сам је виђао. Доктору долази и ћерка која је психијатар. Друга супруга је озбиљна, старија жена која има поштовање према њему - истакао је овај господин.

Комшија истиче да су Марићу сви завидели због млађе супруге.

- Госпођу, мајку од овог детета, сам видео у међувремену можда једном или два пута. Ми се знамо на здраво, здраво. Она је била дама, а он старији човек који је трчкарао за њом. Нису никада имали јавно блиске контакте. Нисам примећивао присност међу њима. Многи су му завидели што он има младу даму поред себе, то је природно.

Фото: Јутјуб принтскрин/ ТВ Храм

 

Господин из радње поред тврди и да је докторову ћерку питао за његовог сина, али она није била нарочито расположена да говори о брату.

- Упознао сам његову ћерку. Она је океј дете које је образовано, психијатар у некој болници. Посећује оца. Он никад није помињао сина у комшилуку – каже комшија.

У оближњем супермаркету, а једна од продавачица је открила да њега не виђа.

- Нигеријка долази. Не купује на велико, увек дође у продавницу по неку ситницу – рекла је продавачица.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".