Медији већ данима брује Лазићу и поменутом случају, а мало ко зна да је он својевремено био у браку са водитељком емисије “Премијера викенд специјал”, Бојаном Лазић.

Фото: Јутјубпринтскрин/ShadowProduction

 

 

Жарко и Бојана Лазић добили су сина који је недавно прославио 12. рођендан и којем су максимално посвећени. Упркос разводу, глумац и водитељка су у одличним односима, а он ју је једном приликом и изненадио појављивањем усред програма живо када је истакао да ће она “увек бити жена његовог живота”.

- Она је моја бивша жена, она је прелепа, презгодна, другачија, јединствена. Она је увек жена мог живота. Син више слуша маму. Ко је блажи у васпитању? Ми имамо једнаке мере, правимо компромисе. Није много трошила када је била са мном - рекао је Лазић тада у емисији “Премијера викенд специјал”.

Фото: Јутјубпринтскрин/Emisija Premijera

 

 

Бојана и Жарко седам година су били у браку, у њему су добили сина Матеју, а упознали су се приликом путовања у Грчку, где су обоје учествовали у снимању спота за групу "Фламингоси". Варнице су севнуле већ у аутобусу, што је својевремено потврдио и сам Жарко.

- Спазио сам је при уласку у аутобус. Одмах ми се допала и пожелео сам да се зближимо. Успео сам у томе и после седам дана знао сам да је то жена са којом желим да проведем живот. Она се у почетку опирала, али није могла да ми побегне - рекао је он у једном интервјуу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Телеграф.рс ТВ

 

 

Међутим, 2016. године уследио је развод, а Бојана је тада за домаће медије потврдила да је бракоразводна парница у току. Када је упознао Бојану, Жарко је иза себе већ имао један брак, који је потрајао само три месеца. Реч је о његовој првој супрузи Ксенији са којом има старијег сина Андрију, а која га је оптужила за насиље.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".