Mediji već danima bruje Laziću i pomenutom slučaju, a malo ko zna da je on svojevremeno bio u braku sa voditeljkom emisije “Premijera vikend specijal”, Bojanom Lazić.

Foto: Jutjubprintskrin/ShadowProduction

 

 

Žarko i Bojana Lazić dobili su sina koji je nedavno proslavio 12. rođendan i kojem su maksimalno posvećeni. Uprkos razvodu, glumac i voditeljka su u odličnim odnosima, a on ju je jednom prilikom i iznenadio pojavljivanjem usred programa živo kada je istakao da će ona “uvek biti žena njegovog života”.

- Ona je moja bivša žena, ona je prelepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise. Nije mnogo trošila kada je bila sa mnom - rekao je Lazić tada u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Foto: Jutjubprintskrin/Emisija Premijera

 

 

Bojana i Žarko sedam godina su bili u braku, u njemu su dobili sina Mateju, a upoznali su se prilikom putovanja u Grčku, gde su oboje učestvovali u snimanju spota za grupu "Flamingosi". Varnice su sevnule već u autobusu, što je svojevremeno potvrdio i sam Žarko.

- Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne - rekao je on u jednom intervjuu.

Foto: Jutjub printskrin/Telegraf.rs TV

 

 

Međutim, 2016. godine usledio je razvod, a Bojana je tada za domaće medije potvrdila da je brakorazvodna parnica u toku. Kada je upoznao Bojanu, Žarko je iza sebe već imao jedan brak, koji je potrajao samo tri meseca. Reč je o njegovoj prvoj supruzi Kseniji sa kojom ima starijeg sina Andriju, a koja ga je optužila za nasilje.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".