Лазић, иначе водитељ емисије "Кућа од срца" и власник продукцијске куће, приведен је у полицијској акцији са још 12 општинара и инвеститора. Поред њега, приведени су и одговорно лице ГО Палилула В. Ћ., као и грађевински инспектори М. Л., Ђ. Р., Г. П., Б. Ц. и З. П., као и инвеститори.

Неки од њих, као и Лазић, терете се за трговину утицајем, а други за злоупотребу службеног положаја. Општина Палилула дала је плац Жарку Лазићу да на њему, у оквиру емисије "Кућа од срца", подигне кућу за социјално угожену породицу, али је Лазић, уместо да то учини, наводно из амин бившег председника општине Палилула Александра Јовичића, који је ухапшен јуна ове године, изградио кућу за себе у београдском насељу Крњача.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Ново јутро

 

 

Ту је, како се наводи, никла Лазићева вила у којој станује и данас. Како се наводи у саопштењу МУП, кривична пријава ће обухватити и два бивша одговорна лица ГО Палилула, која се налазе у притвору, док се за трећим трага.

Жарко Лазић је, према сазнањима, после саслушања пуштен на слободу, а данас се огласио на друштвеним мрежама.

 

Он је на Инстаграму објавио фотографију са екипом мајстора која ради "Кућу од срца" уз поруку да је све што се пише - лаж.

- Борба се наставља, никада нас новинска Лаж неће зауставити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".