- Сазнао сам да ме преварила неколико пута, и то док је студирала. Преварила ме с више мушкараца. Покренуо сам бракоразводну парницу - рекао је.

Почео је причу тиме да су он и његова супруга (44) били у браку 20 срећних година. Почели су да се забављају још у средњој школи, а везу на даљину искусили су кад је она отишла да студира. Били су раздвојени две године, али су се редовно чули и посећивали.

Почели су да живе заједно након завршетка школовања. И све је било савршено до једног дана, одмах након Божића.

Фото: Профимедиа

 

Нашли су се с пријатељима његове супруге, која их је знала с факултета. Дружили су се уз вечеру, разговарали, присећали се старих дана... Он им је рекао да су се упознали у средњој школи, имали неколико дивљих година током студирања, а онда су завршили заједно. Мало је преокренуо причу, па је у шали прокоментирао како не зна да ли му је жена у то доба била луда као што је био и он.

На то је њена пријатељица и цимерка с факултета почела да прича, али ју је његова супруга изненада прекинула. Мушкарац је осетио да нешто није у реду па је рекао да су се упознали у средњој школи и од тада су у вези. На то су сви њени пријатељи ућутали. Настао је тајац, а остатак вечери је протекао у некој напетој, непријатној атмосфери.

На одласку га је једна од њених пријатељица повукла са стране и рекла да би требало да поведе искрени разговор са супругом о томе шта се догађало током њених студија.

Фото: Профимедиа

 

Споменуо је то супрузи на путу до куће, а она га је шокирала коментаром

- Рекла је да детаљи њиховог живота на колеџу нису важни - присетио се и додао да јој је тад рекао како ће бити у братовљевој кући док она не буде спремна да му исприча искрено шта се догодило на факултету.

- Следећи дан је дошла и признала да ме варала с неколико мушкараца током прве две године на колеџу. Рекла је да јој то у то време није била велика ствар јер су имали везу на даљину. Није мислила да ће њихова средњошколска романса потрајати - испричао је па наставио.

- Тражио сам више детаља, а она је рекла да се радило о најмање 10 различитих мушкараца, укључујући барем три типа које му је представила као пријатеље кад би јој долазио у посете викендом. Споменула је и једног с којим је још увек у контакту - додао је и рекао да је одмах одлучио да се растане од ње.

Многи људи, који су прочитали његову причу, саветовали су му да не одбацује брак због неколико грешака, да би требало да јој опрости јер је то било давно итд. Али, њему је незамисливо да буде с неким ко га је преварио толико пута и са толико мушкараца.

- Чињеница да је наставила да одржава контакте с тим типовима ми је неподношљива - рекао је.

Имају, каже, двоје деце од 17 и 19 година.

- Верујем да ће наша деца разумети зашто се растајемо - закључио је.

БОНУС ВИДЕО: