Марго је за Deadline рекла да жели да се одмори од глуме јер мисли да је свима мука да је гледају након улоге у блокбастеру Грете Гервиг.

"Треба да нестанем с екрана на неко време"

- Мислим да је свима тренутно вероватно мука од погледа на мене. Можда би требало да нестанем с екрана на неко време. Искрено, кад бих прерано снимила још један филм, људи би рекли: "Опет она? Гледали смо је цело лето, не желимо опет". Не знам који је мој следећи потез - рекла је глумица.

Касније у интервјуу рекла је да има амбиције да режира сопствени филм.

- Стварно желим да режирам. Последњих седам година осећам да желим да режирам. Али увек сам то доживљавала као привилегију, а не право - рекла је.

Фото: Профимедиа

 

- Полако сам радила на осећају да заслужујем да режирам. Тешко је јер сам имала срећу да радим с толико сјајних редитеља и учим од њих. Често када ми дође неки пројекат помислим: "Зар не би било сјајно глумити у томе само како бих видела како они то режирају" - каже Марго.

Додаје да је стварно дар што је могла да учи од најбољих редитеља, међу којима су Грета Гервиг и Мартин Скорсезе.

- Не жури ми се јер осећам да никад неће бити довољно времена да научим све ствари које желим да научим пре него што се одважим на тај корак, али дефинитивно то желим да радим - рекла је.

(Deadline)

БОНУС ВИДЕО: