Жељко Ражнатовић Аркан убијен је у "Интерконтинеталу" 15. јануара 2000. године. Он је један од најмистериознијих и најистакнутијих личности у криминалном свету. 

На дан убиства, нашла се и Светлана Цеца Ражнатовић која је избегла смрт. 

Испред бутика Цеца Ражнатовић отворена је ватра на Ражнатовића, а он није могао да се супростави нападачима, јер није имао оружје. Како сведоче запослени хотела "Интерконтинентал", тај дан у хотелу било је много гостију или посетилаца. Такође су биле и дуге шетње ходницима, а само сат времена пре пуцњаве, осећала се напетост. 

Фото: Д. Миловановић

 

Цеца је добила позив да дође до бутика, ка фоајеу. Жељко је био окружен неколицином познаника. Имао је намеру да их испрати, али и да види муштерије.

- Цеца је прва отворила врата бутика, чиме је вероватно избегла сигурну смрт. Иза ње, за неколико корака, заостајали су Жељко и пријатељи. Нападачи су тада отворили ватру - прича један од сведока догађаја. Према његовим речима, Жељков пријатељ успео је да узврати, испразнивши цео шанжер од 15 метака. У тренутку када му је понестало муниције, Цеца му је наводно добацила пиштољ. Претпоставља се да је том приликом рањен и један од нападача.

 

Подсећамо, сутра се навршава тачно 24. године од убиства Жељка Ражнатовића Аркана.

(БСЦХаппy портал)

БОНУС ВИДЕО: