- Мрку сви знају као великог шаљивџију, он је толико позитиван човек да свуда уноси само радост и смех. Чак и док пролази кроз најтежу животну борбу, он је позитиван и труди се да олакша Ани. Многи су се зачудили када је она саопштила да наступе неће отказивати, иако се Мрки боре за живот. Заправо, није фер што оговарају Ану јер то је била Мркина жеља, он зна да Ану песма и рад одржавају у животу и зато је тражио од ње да му обећа да се музике неће одрећи ни у најтежим тренуцима - рекао је извор близак певачици.

Фото: П. Милошевић

 

 

Уз Ану су све колеге, а Снежана Ђуришић страхује да њена колегиница не доживи исту судбину као и она.

Наиме, Снешка је на наступу сазнала да јој је преминуо супруг Слободан.

- Сурово је како је све испало. Довезао ме је до сале где је требало да певам, још памтим како је гледао за мном. Као да је знао шта ће се десити. Рекао је: "Јави се" и више га нисам видела - рекла је Снежана након смрти мужа.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

Наравно, она се не меша Ани у живот, али страхује да је не задеси исто. Иначе Ана и Мрка упознали су се пре десет година. Ана је сама признала да јој је прва половина живота прошла у тражењу правог партнера и да је поред Мрке коначно схватила шта је права љубав.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".