Популарна звезда је смрт блиске особе јако тешко поднела, поготово јер је она била ту када јој је било најтеже. Њена бака Цвета, оставила је дубок траг у њеном срцу и души:  

- Никада нећу заборавити када ми је бака Цвета преминула, коју сам волела највише на свету, ми смо је сахранили, ја сам увече отишла да певам - рекла је певачица.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Гоца је причала и о браку са Иваном Маринковићем који је обележио њен живот.  У садашњем браку је срећнија него у претходном и не жели да се враћа у прошлост иако се често њој враћа прошлост. 

- Мене не прати сенка првог брака. То неко други жели да искористи. То је било пре 13 година, ја сам три пута дуже у браку и у вези са својим садашњим супругом, нешто што сам била укупно у вези и браку са својим првим мужем - рекла је Гоца.

Гоца Тржан је још једном показала своју искреност и отвореност о личним темама, пружајући публици увид у делове свог живота о којима ретко говори јавно. Њени искрени и без длаке на језику одговори су наишли на позитивне реакције код публике, која је препознала аутентичност у њеним речима.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: