Popularna zvezda je smrt bliske osobe jako teško podnela, pogotovo jer je ona bila tu kada joj je bilo najteže. NJena baka Cveta, ostavila je dubok trag u njenom srcu i duši:  

- Nikada neću zaboraviti kada mi je baka Cveta preminula, koju sam volela najviše na svetu, mi smo je sahranili, ja sam uveče otišla da pevam - rekla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Goca je pričala i o braku sa Ivanom Marinkovićem koji je obeležio njen život.  U sadašnjem braku je srećnija nego u prethodnom i ne želi da se vraća u prošlost iako se često njoj vraća prošlost. 

- Mene ne prati senka prvog braka. To neko drugi želi da iskoristi. To je bilo pre 13 godina, ja sam tri puta duže u braku i u vezi sa svojim sadašnjim suprugom, nešto što sam bila ukupno u vezi i braku sa svojim prvim mužem - rekla je Goca.

Goca Tržan je još jednom pokazala svoju iskrenost i otvorenost o ličnim temama, pružajući publici uvid u delove svog života o kojima retko govori javno. NJeni iskreni i bez dlake na jeziku odgovori su naišli na pozitivne reakcije kod publike, koja je prepoznala autentičnost u njenim rečima.

(Republika)

BONUS VIDEO: