Сашка Веселинов и Ђорђе Ђоковић, недавно су кристили своје дете, а на свом Инстаграм профилу, породица је открила занимљиву причу која је заинтригирала многе, а реч је о куму који је ни мање ни више свештено лице.

- Наша прича заправо иде обрнутим редоследом...Прво нас је Отац Миодраг венчао у Цркви Св. Марка 12.9.2022., затим је на исти дан наредне године крстио нашег Александра. Прво ми је много помогао у животу, баш онда када ми је било најпотребније, затим је нашу љубав крунисао...Па би се рекло да је тај човек урадио све што је могао, али је он на то прихватио и да буде кум на крштењу нашег сина и тиме постане његов духовни вођа. У суштини, редослед није ни битан. И није битно ко је некада био у праву. И ко још побеђује у међуљудским односима?! И шта нам то доноси на крају дана? А мени је Бог дао много...Нисам сигурна да сам била потпуно спремна на све одједном.. Иако су то махом биле позитивне зивотне околности, са великим догађајима долази и велика одговорност...Једном ми је човек са слике, Отац Миодраг, рекао нешто и то је почело баш да ми одзванја: "Лакше је камили да прође кроз иглене уши, него богаташу да уђе у Царство Небеско..." Уз ту реченицу сам спознала због чега сам се повукла, постала много приватнија, ћутљивија особа... Ја, која сам увек била најгласнија где год да се појавим и такмичила се у свему, јер сам обожавала победе и да увек будем у праву. Да моја буде последња - написала је Сашка, те је додала:

- Та реченица је само формулисала стање у ком сам се налазила, те сам пронашла прави опис себе у себи, и себе у својој околини... Када само ви причате, не можете да осетите друге у потпуности. Интуиција слаби када не идете у правом смеру. Нисам знала ко је добар, ко има скривене намере, ко ме искрено воли, зато што су моје уши чуле само добро познати глас. Зато што сам бирала да живим у свету који је попут бајке, где су сви добри, све је добро, све што ја желим некоме- тај исто то жели и за мене.. Ако ја не могу да се дружим са неким из користи, како би то неко други могао...Ми јесмо сви једно, ако је добро мени- учинићу све што могу да буде добро и теби. Али ако желимо некоме лоше, и чинимо све да га повредимо, нико ту не излази као победник. И сви смо онда лоше. И тај што мрзи, и том што праве смицалице, и Богу што нам је дао сву слободу, а ми је користимо у погрешне сврхе. Љубав је једини пут који је прави и који треба да следимо. Верујте - додала је Сашка.

БОНУС ВИДЕО: