Учесница Елите Миљана Кулић синоћ је у емисији проговорила о свом односу са Лазаром Чолићем Золом.

Фото: Принтсцреен ТВ Пинк

 

- Какав ти је био однос са Золом? - упитао ју је водитељ.

- Будио је најгоре реакције у мени, поливам га до бесвести, седи, трпи и ћути, оде у затвор, па дође па се понаша катастрофално. Зна како дишем и радио је ствари које би ме повређивале - започела је Миљана, па проговорила о плановима које су имали:

- Ја сам се смирила овде и шетала по имању. Видео је да не може да изађе на крај, хтео је да му будем средство за манипулацију. Ја видим да је у ријалитију и не носи бубицу због алкохола, ја одем код Дрвета да радим задатак, понизим се због њега, добијем пива. Кажем му да морамо у сваком "лајву" да будемо, била сам у односу та која је морала да вуче. Рекао ми је да морамо да покидамо "Елитовизију" и да ћемо онда тражити разговор. Ја на то нисам пристала. Био је идеалан према мени, рекао ми да скинем бубицу, али ја нисам више могла да се вучем по кревету - истакла је Кулићева.

- То није љубав, Миљана - прокоментарисао је Дарко.

- Ти знаш да сам ја престала да коцкам, то је био наш порок. Мислила сам да се променио, променио је неке ствари. Хтели смо те ствари, радили смо на томе. Била сам на Острогу, исповедала сам се. Свака киретажа ми је јако пала. Знам да ће се сви побунити, како друго дете без оца, он је био највећа љубав у мом животу, младост ми је прошла са њим. Хтела сам да га заборавим, нисам успела. Волела бих да ми дете буде успомена на његе... - додала је Кулићева.

- Зашто мислиш да си трудна? - упитао ју је водитељ.

- Касни ми, Дарко, већ пар дана, мени никада не касни. Једем храну коју нисам хтела. Одлучила сам да ћу родити дете, ја то желим и апсолутно ме нико неће натерати на киретажу, ако се испостави да сам трудна - била је изричита Миљана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".