Тања Савић је потом открила да ли ће се удати у овој години, тачније да ли ће стати на луди камен.

Ја не бих волела да станем на луди камен, јер не би се тако звао да је нормалан. Ја сам остварена као мајка, па код мене то иде другачије, битно ми је да мојој деци будем здрава, што се тиче удаје никад не реци никада, а ако имам правог партнера као што је овај данас, што да не - рекла је Тања.

Фото: Принтскрин Инстаграм/тања_савиц_привате

 

Немања је упитао Тању да ли је њен партнер, човек њеног живота те је открила да ли је Драгана Мирковић упознала Мукија Бешића.

Драгана га је упознала, прошао је њен ренген - рекла је Тања.

Ја морам да кажем да Драгана мало субјективна, и није баш објекивтна, јер је њој сваки мој био добар - додала је Рада.

Ја сам молила за доброг, и то ми се десило. Први пут јесте била грешка, али сада није. Ја сам у млодости доста трпела, и дозвољавала да неко управља мноме, али сада сам се променила. Ја сам бирала мишиће а то је грешка, треба бирати доброг човека. Младе девојке морају да траже праве момке који све раде за њих, треба да се осврну на љубав који имају код куће, да гледају момке као што су њихови очеви - рекла је Тања.

Фото: Новости

 

Ја морам да кажем да сам ја јако реална особа. Много сам прошла са Тањом, а мени да се десило оно што се њој десило, тај ње би добро прошао. Ја у свом односу и браку дајем све, ја за могу супруга дајем све. Жена мора да се бори за своју породицу, а неки мушкарци то не заслужују. Мора да се процени ко то заслужује да се ти толико предаш да ти заборавиш да си Тања Савић - додала је Драгана па додала:

Тања је била предодређена да буде права звезда, али је кренула тим животом, и то је мало зауставило њену каријеру. Она је велика звезда и сада, млада особа, коју много воле. И Тању и Раду као да је неко ставио на клупу за резервне играче, али то мора да се промени, само јако и право - рекла је Драгана.

Мени је Драгана увек била узор, увек је насмејана, а нико не зна да ли је некада она била тужна јер то никада не показује - рекла је Тања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".