Глумцу Миодрагу Радоњићу година 2023. остаће у најлепшој успомени. За њега највећа вест је била да ће по други пут постати отац, али и да је Београдско драмско позориште постало његова матична сцена, пошто је крајем године, после 12 лета од дипломирања, добио први сталан посао.

Наравно, најупечатљивији тренутак 2023. године за Радоњића је везан за чекање принове у породици.

- Сазнање да ћу добити сина ми је обележило прошлу годину. Мени је породица увек на првом месту. Ушли смо у седми месец. За два месеца стиже још један члан породице Радоњић, други син. Нисмо се одлучили још за име. Милица и ја ћемо га заједно одабрати. 

Фото: И. Маринковић

 

 

Трудноћа супруге Милице диктира начин на који ће Радоњићи прославити Божић.

- Гледаћемо да будемо у природи на свежем ваздуху. Мени прија кад одемо на неко путовање. Данас је свеж ваздух постао луксуз. Божић је празник који се обележава у кругу породице. Ранијих година смо га проводили код мојих на Власини или у Црној Гори. Често одлуку о неком путовању доносимо данас за сутра, јер то диктирају моје обавезе око снимања и колико далеко може да се путује. Божић је време кад се окупљамо. Нажалост, то се све претворило у - хајде да обавимо шта треба, па идемо даље. Мислим да љубав коју делимо једни с другима за Божић треба да очувамо током целе године, а не само тих неколико дана - поручује Миодраг у интервјуу за "Курир".

БОНУС ВИДЕО: