Glumcu Miodragu Radonjiću godina 2023. ostaće u najlepšoj uspomeni. Za njega najveća vest je bila da će po drugi put postati otac, ali i da je Beogradsko dramsko pozorište postalo njegova matična scena, pošto je krajem godine, posle 12 leta od diplomiranja, dobio prvi stalan posao.

Naravno, najupečatljiviji trenutak 2023. godine za Radonjića je vezan za čekanje prinove u porodici.

- Saznanje da ću dobiti sina mi je obeležilo prošlu godinu. Meni je porodica uvek na prvom mestu. Ušli smo u sedmi mesec. Za dva meseca stiže još jedan član porodice Radonjić, drugi sin. Nismo se odlučili još za ime. Milica i ja ćemo ga zajedno odabrati. 

Foto: I. Marinković

 

 

Trudnoća supruge Milice diktira način na koji će Radonjići proslaviti Božić.

- Gledaćemo da budemo u prirodi na svežem vazduhu. Meni prija kad odemo na neko putovanje. Danas je svež vazduh postao luksuz. Božić je praznik koji se obeležava u krugu porodice. Ranijih godina smo ga provodili kod mojih na Vlasini ili u Crnoj Gori. Često odluku o nekom putovanju donosimo danas za sutra, jer to diktiraju moje obaveze oko snimanja i koliko daleko može da se putuje. Božić je vreme kad se okupljamo. Nažalost, to se sve pretvorilo u - hajde da obavimo šta treba, pa idemo dalje. Mislim da ljubav koju delimo jedni s drugima za Božić treba da očuvamo tokom cele godine, a ne samo tih nekoliko dana - poručuje Miodrag u intervjuu za "Kurir".

BONUS VIDEO: