Едити су новинари пре пар месеци упитали чији јој се албум свиђа из 2023. године, а она није поменула Јелену Карлеушу. Присутни су тада искористили прилику и упитали је за Јеленину Алфу и Омегу на шта је Арадиновићка одговорила кратко "not my cup of tea".

Фото: АТА имагес

 

Сви су остали у шоку након њеног коментара, јер је управо она била од ретких колега које је Карлеуша позвала на промоцију.

Наравно ЈК јој није остала дужна, те разочарано је објавила и њихове преписке у којима су се и лично посвађале. Наиме, Јелена сматра да млађа колегиница није имала потреба да искаже дршко непоштовање ње.

Карлеуша је тада рекла да јој је Едита била симпатична и да не разуме потребу колега да дижу себе упорно понижавајући њено име.

 

Тек сада Едита је признала да је погрешила и објаснила зашто је одреаговала у датом моменту на тај начин.

- Iskreno, jezičara sam. Ja sam samo rekla iskreno "not my cup of tea" u smislu da obožavam njene stare pesme i pevala sam ih do skoro. Onda se desio taj bezveze postupak, ja nemam problem sa egom do te mere. Neka ostane na ovome, svakako joj želim sve najbolje - izjavila je Edita na jednoj crnogorskoj televiziji.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".