Editi su novinari pre par meseci upitali čiji joj se album sviđa iz 2023. godine, a ona nije pomenula Jelenu Karleušu. Prisutni su tada iskoristili priliku i upitali je za Jeleninu Alfu i Omegu na šta je Aradinovićka odgovorila kratko "not my cup of tea".

Foto: ATA images

 

Svi su ostali u šoku nakon njenog komentara, jer je upravo ona bila od retkih kolega koje je Karleuša pozvala na promociju.

Naravno JK joj nije ostala dužna, te razočarano je objavila i njihove prepiske u kojima su se i lično posvađale. Naime, Jelena smatra da mlađa koleginica nije imala potreba da iskaže drško nepoštovanje nje.

Karleuša je tada rekla da joj je Edita bila simpatična i da ne razume potrebu kolega da dižu sebe uporno ponižavajući njeno ime.

 

Tek sada Edita je priznala da je pogrešila i objasnila zašto je odreagovala u datom momentu na taj način.

- Iskreno, jezičara sam. Ja sam samo rekla iskreno "not my cup of tea" u smislu da obožavam njene stare pesme i pevala sam ih do skoro. Onda se desio taj bezveze postupak, ja nemam problem sa egom do te mere. Neka ostane na ovome, svakako joj želim sve najbolje - izjavila je Edita na jednoj crnogorskoj televiziji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".