Једном приликом, певачица је признала да је била у вези са репером Огњеном Костићем Струком, који јој је посветио и песму.

Фото: Јутјуб принтскрин/ СТАКвидео

 

Она је у току учешћа у "Задрузи" рекла:

- Он и ја смо били... Он је био моја велика љубав. Ја сам мислила да ти је то Слободан рекао, ау, мајко моја. Ево, ексклузивно да ти кажем, он је једина позната личност са којом сам била, све остало није тачно. Да ли ме зезаш да то знаш? Једино када сам ушла, помислила сам на њега. Сигурно ми се смеје сада. Ми смо се волели, били смо у великој љубави, живели смо заједно. То је била велика љубав, али нам није успело - присетила се Кија, а открила је и то да се Слоба и Струка познају, те да је њеном још увек законитом супругу репер увек био трн у оку.

- Кија је чак стихове које јој је посветио, истетовирала на леђима, а на питање једног свог фана да ли се каје због тетоважа, на свом Инстаграму је написала да би неке најрадије избрисала, али да јој је лакше што се поједине налазе на леђима јер их не гледа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

- Не слушам шта причају, брига ме шта мисле, јер кад треба да те пустим ја те јаче стиснем. И не знам шта ће бити са мном после ове кише, зову ме да уђем, ја бих радије да киснем - пише на Кијиним леђима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".