- Највише волим да наступам у свом граду, волим центар града. Част ми је што ћу после новогодишње ноћи, журку наставити одмах овде.

Фото: АТА имагес

 

Нову Годину провешће радно па је открила шта припрема са својим тимом:

- Мој продуцент Зоран Бирташевић и ја припремамо спектакл који је пандам концертима на Тајмс Скверу, и ово ће бити можда моја круна каријере која траје већ скоро 3 деценије. Али сматрам да за сваког уметника треба да буде част када наступа за своју земљу у свом граду, испред скупштине за свој народ. Померићемо границе, Београд ће бити балкански Њујорк.

Кога ћеш пољубити у поноћ?

- Све ми се чини да ћу у поноћ пољубити Марију Шерифовић и Сару Јо, пошто ћемо у 00:00 бити на бини испред скупштине све три заједно.

Неколико сати пре престоничког наступа, Јелена је у друштву Драгане Мирковић дошла на комеморацију покојној Марини Туцаковић. Нас је занимало, с обзиром на то да је ЈК увек поносно истицала да јој је поменута певачица помогла на самом почетку, коме је она олакшала пут ка звезданом небу:

- Могу рећи да кроз моје учешће у 'Звездама Гранда' где сам многима била ментор, и где сам их саветовала од певања до избора костима... помогла сам им најпре као узор, јер мој пут је био јако тежак да бих била овде где јесам. Често је ово био пут пакла, ви у медијима то одлично знате. Тако да ако сам ишта могла да научим све те младе људе јесте да буду издржљиви и истрајни. Ако је ико издржао много тога, устао и кренуо даље - то сам била ја. То би била и нека моја порука за све њих - закључила је Јелена.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".