Како пишу медији, читао је да и у свету имућни људи махом пишу тестаменте како их то не би сачекало пред сам крај живота, па се и он тајно састао са адвокатом и пребринуо велику бригу, а у тестаменту постоји и једна посебна ставка.

- Рекао ми је да је дуго размишљао о томе, јер је то овде у Србији још табу тема. Међутим, све више његових пријатеља је то урадило, па се и он одлучио на тај корак. Сузани ништа није говорио, али истина је да данима није могао да спава јер је вртео по глави да ли чини праву ствар. Тајно је отишао код породичног адвоката да се посаветује, а онда је саставио тестамент и оверио га код нотара. Пошто су такве ствари веома пипаве, одлучио је да за сада породици ништа не прича како их не би узнемирио - тврди за "Стар" Сашин близак пријатељ.

Како је већ познато, Поповић је решио да сву имовину препише супрузи Сузани Јовановић, а сада се наводи и да је унео ставку да она затим раздели имовину њиховој заједничкој ћерки Александри, као и Данијелу, свом сину из првог брака.

- Када је видео како се ванбрачни син Шабана Шаулића бори за мрвицу наследства од свог оца који му је дао презиме, одлучио је да све што има од некретнина у Београду и Хрватској остави својој жени Сузани. А на њој је да после раздели све то ћерки и сину на равне части. Каже да му је пао камен са срца када је све то печатирао и завршио. Некако је скинуо велики терет са себе. Сада може да се опусти и ужива без размишљања, све и да се појави неко са стране и затражи део имовине или слично, мада је сигуран да до тога неће доћи - тврди извор.

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".