Jednom prilikom, pevačica je priznala da je bila u vezi sa reperom Ognjenom Kostićem Strukom, koji joj je posvetio i pesmu.

Foto: Jutjub printskrin/ STAKvideo

 

Ona je u toku učešća u "Zadruzi" rekla:

- On i ja smo bili... On je bio moja velika ljubav. Ja sam mislila da ti je to Slobodan rekao, au, majko moja. Evo, ekskluzivno da ti kažem, on je jedina poznata ličnost sa kojom sam bila, sve ostalo nije tačno. Da li me zezaš da to znaš? Jedino kada sam ušla, pomislila sam na njega. Sigurno mi se smeje sada. Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo - prisetila se Kija, a otkrila je i to da se Sloba i Struka poznaju, te da je njenom još uvek zakonitom suprugu reper uvek bio trn u oku.

- Kija je čak stihove koje joj je posvetio, istetovirala na leđima, a na pitanje jednog svog fana da li se kaje zbog tetovaža, na svom Instagramu je napisala da bi neke najradije izbrisala, ali da joj je lakše što se pojedine nalaze na leđima jer ih ne gleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

- Ne slušam šta pričaju, briga me šta misle, jer kad treba da te pustim ja te jače stisnem. I ne znam šta će biti sa mnom posle ove kiše, zovu me da uđem, ja bih radije da kisnem - piše na Kijinim leđima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".