Познате личности воле да чувају свој приватни живот далеко од очију јавности, поготово када је реч о емоцијама и интимним односима. Међутим, неко своју интиму воли да подели са светом без устручавања.  

За почетак, овој групи припада познати кошаркаш Шакил О'Нил који обожава да води љубав са својом партнерком током менструалног циклуса. Током тих дана обожава да практикује орални секс.

Глумица Деми Мур је у мемоарима је открила да ју је Ештон Кучер наговарао на секс утроје, на шта је пристајала иако то није истински желела.

-Хтела сам да му покажем колико забавна и одлична могу да будем, али знам да је то била грешка.

Још један шокантан детаљ из живота глумице је тај што је Ештон тражио од ње да урнира по њему:

Фото: Профимедиа

 

-Било је то толико понижавајуће и одвратно, још имам трауме због нашег односа-  рекла је Деми.

Латино звезда Рики Мартин је открио да обожава да уринира по свом супругу Џвану Јозефу. Како је испричао, њега ништа више не "пали" него када може да током секса почасти свог супруга "златним тушем".

-Температура воде није ни близу топла као температура тела. То је оно што ме јако пали. Обожавам да пишким по њему када имамо секс- испричао је он.

Мега звезда, Лејди Гага је истакла да воли да је гризу током односа, али такође обожава разне костиме:  

Фото:Принтсцреен/Инстаграм

 

Ријана је фрапирала прзнањем да је волела момке са баш великим полним органом. Осим тога, и мазохизам је привлачи, те обожава када је везују и бичују, односно наносе бол

Кармен Електра често посећује продавнице са опасним играчкама, а лисице обожава.

За Скарлет Јохансон, обожава секс у колима за разлику од класичног у кревету: 

-Мислим да је секс у колима страва и да доноси прегршт занимљивости него досадан секс у кревету- изјавила је она.

Такође је рекла да је неколико пута испунила свој највећи фетиш и додала да обожава да је на задњем седишту.

Кристина Агилера и Кети Пери воле да тумаче разне улоге током интимног односа са партнером, док Квентин Тарантино, Енрике Инглесијас, Дита фон Тиз, Лудакрис - обожавају стопала.

Роберт Патинсон и његова бивша девојка Кристен Стјуарт имају прилично чудан фетиш - лизање пазуха.

Џастин Тимберлејк преферира брзи секс током концерта, када његов бенд има соло тачку. Такође, узбудљива места обожавају и Џејда Пинкет Смит и Вил Смит - воде љубав у паузама на сету, разним забавама, у кући од пријатеља итд.

Хју Џекмену је примаљив плес у крилу, а Крис Брауну љубљење задњице. Метју Маконахи воли да конзумира посластице док је у заносу са лепшом половином, а Џони Деп воли да види партнерку у изазовној одећи.

Очајна домаћица Ева Лонгорија је у једном ранијем интервјуу је изјавила да воли да буде потчињена током секса.

-Није ми страно да ме везују свиленим марамама. Волим да мушкарац преузме контролу. Има нешто веома секси у потчињавању.

Фото: Профимедиа

 

Најморбиднији фетиш  је од глумице Анђелине Џоли, испијање крви својим партнерима:  

-Почела сам да имам односе са својим дечком и секс и емоције једноставно више нису били довољно. Нисам више била девојчица. У моменту сам желела да му будем још ближа и зграбила сам нож и посекла га. И он је посекао мене. Имали смо некакву размену, били смо прекривени крвљу, моје срце је тукло- изјавила је раније.

Хајди Клум воли да се облачи изазовно и да игра различите улоге у кревету.

-Неки људи више воле да експериментишу у кревету, а други су досаднији. Добро је понекад се потрудити и секси обући, радити нешто необично. Ако сте дивљи, навалите тако да друга особа буде свесна да из вас повремено излази ђаволак- поручила је Хајди.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО: