Водитељка Сања Маринковић и певачица Гоца Тржан гостовале су у емисији „Звезде Гранда Специјал“, а том приликом дошло је до расправе.

Разлог њихове расправе у емисији била је тема која се односила на исхрану и здрав начин живота популарне водитељке, што је Гоцу Тржан избацило из такта.

Сањино признање да себе лишава многих ствари у којима иначе ужива, изнервирало је Гоцу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја обожавам слаткише, палачинке са нутелом и плазмом. Могла бих само то да једем, али то не радим. То је само ствар дисциплине, као што је лепота одлука, здравље је одлука и ово је одлука. И онда кад ја поједем те палачинке, мени се то одмах залепи. Рекла сам ‘Људи, је л’ ово могуће? Једном смажем те палачинке и то се залепи’. Онда су ми објаснили да се то дешава пошто то не дајем свог организму често, и онда кад то унесем, организам жели то да сачува као резерву, објаснила је Сања, што је изреволтирало певачицу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Зато што није нормална! Оно што она једе, ја ћу да умрем од ње. Који лудак може овако да живи, бре? Јеси ли ти нормална, бре?, упитала је Гоца и додала:

- Човече, види, какав на јелу, такав на делу.

- Не ваља ништа на гладан стомак. Ја се пре свега лепо наједем, али не нешто да ме успава, одговорила јој је Сања, што је све у студију насмејало.

БОНУС ВИДЕО: