Voditeljka Sanja Marinković i pevačica Goca Tržan gostovale su u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a tom prilikom došlo je do rasprave.

Razlog njihove rasprave u emisiji bila je tema koja se odnosila na ishranu i zdrav način života popularne voditeljke, što je Gocu Tržan izbacilo iz takta.

Sanjino priznanje da sebe lišava mnogih stvari u kojima inače uživa, iznerviralo je Gocu.

Foto: ATA images

 

 

- Ja obožavam slatkiše, palačinke sa nutelom i plazmom. Mogla bih samo to da jedem, ali to ne radim. To je samo stvar discipline, kao što je lepota odluka, zdravlje je odluka i ovo je odluka. I onda kad ja pojedem te palačinke, meni se to odmah zalepi. Rekla sam ‘LJudi, je l’ ovo moguće? Jednom smažem te palačinke i to se zalepi’. Onda su mi objasnili da se to dešava pošto to ne dajem svog organizmu često, i onda kad to unesem, organizam želi to da sačuva kao rezervu, objasnila je Sanja, što je izrevoltiralo pevačicu.

Foto: ATA images

 

 

- Zato što nije normalna! Ono što ona jede, ja ću da umrem od nje. Koji ludak može ovako da živi, bre? Jesi li ti normalna, bre?, upitala je Goca i dodala:

- Čoveče, vidi, kakav na jelu, takav na delu.

- Ne valja ništa na gladan stomak. Ja se pre svega lepo najedem, ali ne nešto da me uspava, odgovorila joj je Sanja, što je sve u studiju nasmejalo.

BONUS VIDEO: