Драгана је овог пута позирала у црвеној хаљини, у складу са празницима, а оно што је многе изненадило, јесте шминка познате водитељке.

Иако смо навикли да је видимо у природнијем, сведеном издању, Драгана је признала да ју је сминкер наговорио да мало експериментише, а судећи по изгледу, донела је праву одлуку.

Њена линија је посебна прича, а водитељка је фотографије настале за потребе празничног броја једног магазина поделила са својим пратиоцима на Инстаграму:

Подсетимо, Драгана Косјерина од самог свог појављивања задобила је велике симпатије гледалаца, те важи за једно од омиљених ТВ лица, али исто тако носи титулу и једне од најлепших водитељки на нашим просторима.

Међутим, многе интригира њен приватни живот који успешно крије од медија и јавности, те се њеној дугогодишњој каријери не може преписати ниједан скандал. 

О пореклу и каријерном путу једне од најлепших и најомиљенијих водитељки у Србији Драгане Косјерине мало се зна.

Данас је уредник и водитељ на Радио-телевизији Србије, а своје прве телевизијске кораке направила је на телевизији "Спорт Клуб" где је извештавала о спортским актуелностима.

Драгана Косјерина рођена је 1987. године у Сарајеву, одакле се са 5 година преселила у Београд. Прво се бавила манекенством, своју каријеру је започела у 17. години. Након низа успеха, 2004. је освојила титулу Мисс Теен и била је један од топ модела агенције Моделс.

БОНУС ВИДЕО: