- Од глупости и од луде главе. Не могу да кажем: "Ја не могу". Везана сам за моје колеге. Ми од овога не живимо само материјално, већ и духовно. И када ми дође да кажем да не могу, застидим се и посмислим да је можда некоме баш тог дана потребно "то нешто". То је претерано, то није добро ни за здравље, ни за живце - рекла је Тања, па признала шта ради да се не би одала наркотицима или другим пороцима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тешки физички послови су ту да не бих постала наркоманка или алкохоличарка. Узмем да спремам кућу. Тихе послове, не укључујем усисивач, мада сам често била у тој напасти. Читање ми не иде од руке у касним сатима, мора физички да се деси нешто. Компликован је овај занат, лако нам је се попети у високи адреналин, али никада не научимо да изађемо из улоге. Јако је тешко извући се из великог адреналина, тад се постаје боем. Није то лако, али је дивно - истиче Тања.

Фото: Сарић С.

 

 

- Дешавају се представе када цео ансамбл ради то заједно. Рецимо после "Љубавног писма", представе коју играмо преко двадесет година, ми седимо заједно и разговарамо. И тако се најбоље спусти то на праву меру. Ви глумица можете да убијете лошом речју или погледом који је упућен са ниподаштавањем. Можете душевно да га осакатите за цео живот. О томе се све мање мисли - закључила је глумица једном приликом за "Информер".

БОНУС ВИДЕО: