Певачица се једно време није појављивала у медијима, удала се за Тому Панића и добила сина Лонга. Сада је отворила душу о "Звездама гранда", "Пинковим звездама" и колегама: 

- У "Пинковим звездама" нисам ништа очекивала јер сам све то већ прошла само сам желела да људи виде да нисам одустала од певања. Највећа сатисфакција ми је било оних пет столица и комплименти Хариса Џиновића. Желела сам да се вратим народу и да сви виде да ћу наставити тамо где сам стала. У цео свет шоубиза сам ушла наивно, мислила сам да су сви дивни и добри, да ће ти свако помоћи. Естрада је једна велика лаж, ништа није тако бајно и сјајно како се представља - рекла је Надежда и додала:

- То су озбиљне ајкуле које су спремне на апсолутно све ако им сметаш. Ја сам многима сметала јер сам свесна да нико нема ово што имам ја. Нису успели да ме склоне, ту сам и то јача неко икада. Естрада ме је научила да не верујем никоме сем себи, да ако си ти добар човек нису други, то ми је животна школа. На тежак начин сам схватила када треба да заћутим.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: