Pevačica se jedno vreme nije pojavljivala u medijima, udala se za Tomu Panića i dobila sina Longa. Sada je otvorila dušu o "Zvezdama granda", "Pinkovim zvezdama" i kolegama: 

- U "Pinkovim zvezdama" nisam ništa očekivala jer sam sve to već prošla samo sam želela da ljudi vide da nisam odustala od pevanja. Najveća satisfakcija mi je bilo onih pet stolica i komplimenti Harisa DŽinovića. Želela sam da se vratim narodu i da svi vide da ću nastaviti tamo gde sam stala. U ceo svet šoubiza sam ušla naivno, mislila sam da su svi divni i dobri, da će ti svako pomoći. Estrada je jedna velika laž, ništa nije tako bajno i sjajno kako se predstavlja - rekla je Nadežda i dodala:

- To su ozbiljne ajkule koje su spremne na apsolutno sve ako im smetaš. Ja sam mnogima smetala jer sam svesna da niko nema ovo što imam ja. Nisu uspeli da me sklone, tu sam i to jača neko ikada. Estrada me je naučila da ne verujem nikome sem sebi, da ako si ti dobar čovek nisu drugi, to mi je životna škola. Na težak način sam shvatila kada treba da zaćutim.

(Kurir)

BONUS VIDEO: