Многи се радују Јупитеру у Рибама и то из добрих разлога. Јупитер има пребивалиште у Рибама, па се у овом знаку осећа као код куће. У Рибама, Јупитер може бити мудар, духован и крупна слика колико жели.

Шта доноси Јупитер у Рибама?

Имате потребу да лечите и да помогнете, дубоко саосећате са онима који пате. Периоде повратка искористите за постављање граница, да не занемарите себе док бринете о другима.

Уколико сте на путу који је у складу са вашим бићем, повратак Јупитера може бити повољан период за напредовање. Доживећете га у виду ветра у леђа. Нове могућности, неочекивана помоћ, ентузијазам, то су неки од дарова ове планете.

Фото: Профимедиа

 

 

Ствари се компликују ако сте у неком тренутку занемарили потребе душе, ако не живите своју истину. У том случају, период повратка ће усмерити вашу пажњу на проблематичне теме. Незадовољство ће да расте, као и потреба за променом. На вама је да покренете ту промену.

Повратак Јупитера у двадесетима се разликује од оног у тридесетима. Разлог је, погађате - Сатурн. Наиме, повратак Сатурна на прагу тридесетих вас оставља измењене. Након тога, у нови јупитеровски циклус крећете са дозом опреза и озбиљности. Слепи оптимизам остављате у двадесетима, па у новом циклусу уз помоћ Јупитера и Сатурна градите оно што ће да траје.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".