Лав 

 - незаборавни вулкан раскоши, луксуза и страсти.

Он све што ради ради краљевски! Такав је и као љубавник. Готово да му нико не може прићи. Када воли воли краљевски, када љуби љуби да кожа пуца, он оставља дубок траг у вашем животу! Све даје сада и одмах и не пита за цену. Он је господин човек који поштује туђе потребе и жеље, тако да ће се у секс потрудити да те максимално задовољи и испуниће све твоје потребе и жеље. 

Фото: Депозитфото

 

 

Шкорпија

- господар страсти  и завођења

Када се Шкорпија устреми на плен нема му равног. Он заводи свим могућим адутима. Погледом, појавом, оштрим опорним парфемом на који жене падају, пољупцем и додиром у комбинацији са погледом . Он је створен за завођење. То су често маркантни типови. То је љубавник који не воли форму па од њега можете да очекујете буквално све. Чак можда нешто што не волите са њим ћете заволети! Код њега не постоје границе у секс-у , лукав је и увлачи се под кожу. Од партнереке тражи исту преданост и не воли табуе

Вага 

- шмекер, мангуп или дипломата


У њему живи стотину ликова. Али он није дволичан и перфидан. Једноставно он је лепеза свега и у зависности шта партнерка пробуди у њему. Али СВЕ што ради ради са стилом! Ако је мангуп он је са стилом мангуп. Вага тражи своје "огледало". Уме да се "покори" партнерки, да јој испуњава све жеље а притом ни милиметар себе неће изгубити. За Вагу је најбитније да своју партнерку опусти и да је учини срећном и задовољном, само тада је и он задовољан. Оно што је Ваги изузетно битно је пољубац. Он тада "учитава" партнерку и тада је зна и осећа. Све остало је магија, само је потребно да се препустите.

Девица

- осваја хумором и интелигенцијом

Исопд стерилног и програмираног господина је дословно жива ватра! Освају хумором и интелигенцијом. Пажљиво слушају партнерку и све стављају и обрађују у свом "фолдеру" и тачно знају тренутак када ће то применити. Непогрешиви су када је моменат тј тренутак у питању. То је оно што партнерку остваља без речи! Воли и уме да угоди, верни су, повећени и студиозни поготово када је секс у питању. Воле да имају секс у чистом и угодном окружењу.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".