Mnogi se raduju Jupiteru u Ribama i to iz dobrih razloga. Jupiter ima prebivalište u Ribama, pa se u ovom znaku oseća kao kod kuće. U Ribama, Jupiter može biti mudar, duhovan i krupna slika koliko želi.

Šta donosi Jupiter u Ribama?

Imate potrebu da lečite i da pomognete, duboko saosećate sa onima koji pate. Periode povratka iskoristite za postavljanje granica, da ne zanemarite sebe dok brinete o drugima.

Ukoliko ste na putu koji je u skladu sa vašim bićem, povratak Jupitera može biti povoljan period za napredovanje. Doživećete ga u vidu vetra u leđa. Nove mogućnosti, neočekivana pomoć, entuzijazam, to su neki od darova ove planete.

Foto: Profimedia

 

 

Stvari se komplikuju ako ste u nekom trenutku zanemarili potrebe duše, ako ne živite svoju istinu. U tom slučaju, period povratka će usmeriti vašu pažnju na problematične teme. Nezadovoljstvo će da raste, kao i potreba za promenom. Na vama je da pokrenete tu promenu.

Povratak Jupitera u dvadesetima se razlikuje od onog u tridesetima. Razlog je, pogađate - Saturn. Naime, povratak Saturna na pragu tridesetih vas ostavlja izmenjene. Nakon toga, u novi jupiterovski ciklus krećete sa dozom opreza i ozbiljnosti. Slepi optimizam ostavljate u dvadesetima, pa u novom ciklusu uz pomoć Jupitera i Saturna gradite ono što će da traje.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".