Лав

Вама је љубав до краја године јако наглашена. Сви Лавови и Лавице ће бити прозвани, без обзира да ли имају емотивног партнера или су сами. Они који су сами следи има потврда љубави у радном окружењу. То је особа са којом извесно време имате флер, јаку страст и привлачност али никако да се нешто конкретно деси. Звезде вам кажу да се припремите за ватромет страсти до краја године. Али опрез, постоји могућност да та веза буде тајан...забрањена. Оникоји су у емотивном односу вама следи поновно заљубљивање у свог емотивног партнера. Биће лепих и страствених вечери и јутра и ви ћете бити на седмом небу. Партнер ће такође показивати љубав и страс према вама.

Фото: Депозитфото

 

Јарац

Јарчеве до краја године очекује повратак партнера из прошлости. То неће бити тек неки партнер, већ онај од ког вам се заврти у глави и срце вам лупа као лудо! То је особа са којим сте имали јак и страствен однос и такође је повезана са послом. Сетите се 2018 године..... Сада се враћа са конкретним понудама и предлозима. Добро размислите пре него што полетите у згрљај да ли сте спремни за њега?! Јако је важно да будете сасвим сигурни у себе на првом месту шта и како желите.

Рибе

Ви тренутно плените и заводите својом енергијом. Свесни сте тога и уживате у сваком флерту. До краја године се припремите на љубав која ће вас из корне променити. Ви сте сањар и волите да маштате. Баш таква особа из ваше маште се појављује. Будите спремни на све! Постоји могућност да ће у почетном периоду та особа бити заузета, све ће се средити убрзо пошто се упустите у везу. Једна лепа и романтична љубав вас очекује која заиста може да потраје до краја вечности.