Како "Ало" преноси, Теодора је недавно купила луксузну некретнину у елитном београдском насељу, за коју је искеширала чак 250.000 евра.

Џехва је већ говорила о томе да дуго штеди за стан, а недавно је и пронашла идеалан простор за себе. 

- Откако је почела да се бави музиком, Теодори је циљ био да постане једна од напопуларнијих младих певачица, али и да заради довољно новца да купи стан. Због тога је вредно радила на својој каријери и улагала доста новца у песме и спотове јер је веровала да ће јој се све вратити - каже на почетку разговора извор за "Ало", и додаје да је певачица намеравала прошле године да купи стан, али да јој је пандемија коронавируса помрсила планове.

Теодора се недавно похвалила својим фановима на Инстаграм профилу:

- И драги људи, дошао је тај дан да с вама поделим да коначно имам тај стан! Коначно ће на мојим вратима писати презиме ’Џехверовић’, мада можда напишем ’Џехви’. Овим желим да поручим некоме ко ово чита и мисли да је живот срање, да је нешто немогуће и да нешто не може - хоћу да знате да није срање и да је могуће и да можете! Верујте ми, знам да некоме мој живот изгледа савршено, али ово је заиста некада било немогуће, али никада нисам престала да верујем у то да ћу својим рукама све сама стећи - написала је, између осталог, певачица.

- Реч је о луксузној некретнини коју је пазарила за 250.000 евра у елитном београдском насељу. Стан има око 100 квадрата, две спаваће собе, два купатила и пространу терасу. Последњих дана вредно ради на опремању стана и једва чека да се њен дечко Нино врати из Бразила да заједно уживају - испричао је извор на крају.

Она је такође на свом Инстаграм сторију открила како ће изгледати ентеријер стана, и да једва чека да се усели.

Фото: инстаграм принтскрин/teodoradzehverovic

 

Све ће бити модерно, а као и свакој жени гардеробер јој је био посебно важан па је одлучила да му се максимално посвети у осмишљавању.

Фото: инстаграм принтскрин/teodoradzehverovic

 

-Овде ће да се прави најбоља телетина испод сача- написала је Теодора уз замишљени ентеријер кухиње.

Фото: инстаграм принтскрин/teodoradzehverovic

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".