Kao i uvek, veliku pažnju privukao je Nadin stajling, ali ono što je najveći utisak ostavilo je to što pevačica nije prepoznala voditeljku Jovanu Jeremić.

Foto: Jutjub printskrin/novo jutro

 

- Izašla devojka, peva sa mnom, veslimo se, a meni mozak zabagovao. Razmišljam ko je beše ona, poznata mi je, ali nema šanse da mi informacija dođe do mozga. Razmišljam sve vreme, ali jok. Tek kad sam sišla sa bine i sela za sto, setim se da je to Jovana. Htela sam da joj pustim poruku, da joj se izvinim što sam delovala malo čudno. Ma haos mi se dešava u glavi – kaže Nada koja uvek privuče mnogo pažnje svojom pojavom:

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

- Ma, kakvi, ne mogu! LJudi ne znaju koliko je meni vremena, energije, ma svega potrebno za jedan dolazak. Kada me pozovu, ja to ozbiljno shvatim, moram da budem primećena u fulu, ne idem samo da bih se pojavila, a to zahteva ozbiljan trud u odabiru garderobe. To obično, svedeno oblačenje meni je dosadno. Ja se sva uznemirim, ne bude mi dobro kad kažu da dođem na crveni tepih. Tu mora da se izdominira, da uvek bude nešto novo. Jedino sam više puta nosila tuniku koju sam imala na rođendanu Zlatana Ibrahimovića, ali to je druga stvar. Bila sam u društvu onih silnih zvezda, sportista. NJihova DNK je na toj mojoj tunici, to ima težinu. To mi je kao neka uniforma, a ovako, za svako gostovanje moram da smislim nešto novo. Pa sad nema ko mi nije prišao da se slikamo, da popričamo. Nekima koji su sedeli pored mene se tonije svidelo, pa su ustali i otišli, ali neću da ih spominjem, ja nisam prosek, niti to volim - rekla je Nada.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".