Поп дива Јелена Карлеуша је за медије открила да се, поред свих пријатеља, председник Србије, Александар Вучић, једини одазвао и обезбедио њеној мајци Дивни лечење у Немачкој, када је била болесна.

Фото: АТА имагес

 

Јелена је испричала како јој је председник Србије, којег је до тада жестоко нападала, помогао када јој је мајка била болесна. 

- Захвалила бих се човеку којем сам ја пружила подршку, ни због једне ствари због које тврде његови непријатељи, прича о Александру Вучићу. Испричаћу вам једну интересантну ствар за Александра Вучића, зашто он има баш моју симпатију. Када је моја мојка била болесна, ми смо били баш у лошим односима. Ја сам се изјашњавала пуно пута лоше о њему, онако негде можда затрована многим стварима за које можда и нисам имала право, вероватно нисам имала право - рекала је Јелена, а затим наставила:

- Када се моја мајка разболела, ја сам кренула да тражим помоћ с многих страна и од многих људи. Нећете веровати била сам у једном моменту сатерана уза зид и нисам имала више од кога да тражим помоћ, одлучила сам да набавим његов број телефона и да тражим помоћ. Од свих људи, пријатеља које сам позвала, једино ко ми је помогао био је човек којег сам до тог момента жестоко нападала и критиковала, то је био Александар Вучић који ми је без речи нашао контакт и помогао да ми се мајка лечи у Немачкој - открила је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".