Pop diva Jelena Karleuša je za medije otkrila da se, pored svih prijatelja, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, jedini odazvao i obezbedio njenoj majci Divni lečenje u Nemačkoj, kada je bila bolesna.

Foto: ATA images

 

Jelena je ispričala kako joj je predsednik Srbije, kojeg je do tada žestoko napadala, pomogao kada joj je majka bila bolesna. 

- Zahvalila bih se čoveku kojem sam ja pružila podršku, ni zbog jedne stvari zbog koje tvrde njegovi neprijatelji, priča o Aleksandru Vučiću. Ispričaću vam jednu interesantnu stvar za Aleksandra Vučića, zašto on ima baš moju simpatiju. Kada je moja mojka bila bolesna, mi smo bili baš u lošim odnosima. Ja sam se izjašnjavala puno puta loše o njemu, onako negde možda zatrovana mnogim stvarima za koje možda i nisam imala pravo, verovatno nisam imala pravo - rekala je Jelena, a zatim nastavila:

- Kada se moja majka razbolela, ja sam krenula da tražim pomoć s mnogih strana i od mnogih ljudi. Nećete verovati bila sam u jednom momentu saterana uza zid i nisam imala više od koga da tražim pomoć, odlučila sam da nabavim njegov broj telefona i da tražim pomoć. Od svih ljudi, prijatelja koje sam pozvala, jedino ko mi je pomogao bio je čovek kojeg sam do tog momenta žestoko napadala i kritikovala, to je bio Aleksandar Vučić koji mi je bez reči našao kontakt i pomogao da mi se majka leči u Nemačkoj - otkrila je ona.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".