Љубавна драма Дејана, Далиле, Цара и Маје никога не оставља равнодушним, а Драгојевићи су спремни на суочавање пред милионским аудиторујумом.

Људи их памте као пар, а ове сезоне настао је прави карамбол, па је дошло и до развода. За почетак су откирли како се осећају.

- Ја сам тренутно у лошем стању, али трудим се да испливам из тога и да ми буде океј, што се мене лично тиче. Жив се човек на све навикне, па ваљда ћу и ја - прича Далила.

- Ја сам добро, али и нисам, имам осцилације, ова моја туга је више срећа, само није дошло до хаоса - прича Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Не сматрам да дуго није ваљало, мени је било предивно, мени је заиста било прелепо. Посветила сам се нашем животу, али ето десила ми се љубав. Моја грашка је што нисам на време рекла како стоје ствари, него сам била у фазону да то није тако и да ми се дешава нешто чудно, да су ми се хормони узбуркали, међутим како је време одмицало, Дејан је приметио да се нешто чудно дешава. Нисмо имали кризу, живели смо нормалан живот. Мени је брак био идеалан, али десило ми се то, нисам могла да побегнем од себе. Било би горе да сам проводила време са Дејаном, а да сам мислила на другог мушкарца. Нисам пратила четврту сезону толико, само најактуелније. Ја нисам Цара у почетку примећивала, тек после када су почели његови комплименти. Та његова храброст, питао је Дејана да ли има право да се бори за моју љубав, тако да мислим да јесте вансеријска љубав - прича Далила.

- Све ово што каже је тотална глупост и тотална лаж. Милион неких ствари се ту дешавало, укључиваћу се... Сматрам да у браку није било проблема и засићења, али у њој је био проблем. Када вратим филм сада, примећивао са, проблем. Хтела је да се ослободи мене... Хватала ју је депресија јер није могла да се ослободи мене. Људи око ње јој причају каква је била пре мене, и то јој је давало храбрости да постане ово што је сада, прељубница, па треча особа у овом односу - прича Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Далила откирва да ли је била жељна слободе у браку, па се осврнула и на период пре Задруге:

- Нисам ја била жељна ничега, желела сам да уђемо у Задругу и да направимо себи бољи живот. Нисам очекивал да ће ми се ово десити. Он има право да буде огорчен и исфрустриран и да ме вређа. Иде јако ниско - додаје Далила.

- Не идем ја ниско... Ако је њој комплимент оно од Филипа, свака моја реч њој треба да буде комплимент. Мени тако нешто није могло да се деси, ја на тај њен однос са Филипом на почетку нисам реаговао, он је момак који ће да проба, па ако прође прође. Кад је видео да је она лака роба, да је лакша него било која друга, њему није интересантно. Вратио се Маји, чим је то могао да уради, први секс и то је то - закључио је Дејан.

Након жучне расправе, у којој су обоје изразили веома негативан став према квалитету њихове везе, Огњен Амиџић је пустио и кратак снимак са њиховог венчања. 

Јако је тешко проценити како ће се ово вече завршити и шта још до краја може да се деси.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".