Тог тужног 16. децембра 2022. године из Италије је стигла тужна вест - велики борац Синиша Михајловић преминуо је у болници у Риму после дуге и тешке борбе са леукемијом у 54. години живота.

Удовица Синише Михајловића, Аријана, нешто после поноћи на свом Инстаграм профилу објавила је фотографије са венчања са Синишом, уз врло емотивну поруку.

- То никад није била само љубав. То је онај загрљај који ми је рекао: "не бој се". Једна година без тебе. Недостајеш - написала је она.

Аријана је била у срећном браку са Синишом пуних 25 година и родила му је петоро деце - ћерке Викторију и Вирџинију и синове Мирослава, Николаса и Душана. Упознали када је он био на врхунцу каријере, а упркос бројним изазовима и проблемима са којима су се сусретали, она му никад није окренула леђа.

- Са Синишом је то била љубав на први поглед. Напустила сам телевизију средином 1995. године, јер је он био у Сампдорији, ја у Риму и нисмо се често виђали. Одабрала сам породицу и рекла бих да сам добро изабрала - испричала је једном приликом некада успешна телевизијска водитељка.

БОНУС ВИДЕО: