Tog tužnog 16. decembra 2022. godine iz Italije je stigla tužna vest - veliki borac Siniša Mihajlović preminuo je u bolnici u Rimu posle duge i teške borbe sa leukemijom u 54. godini života.

Udovica Siniše Mihajlovića, Arijana, nešto posle ponoći na svom Instagram profilu objavila je fotografije sa venčanja sa Sinišom, uz vrlo emotivnu poruku.

- To nikad nije bila samo ljubav. To je onaj zagrljaj koji mi je rekao: "ne boj se". Jedna godina bez tebe. Nedostaješ - napisala je ona.

Arijana je bila u srećnom braku sa Sinišom punih 25 godina i rodila mu je petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana. Upoznali kada je on bio na vrhuncu karijere, a uprkos brojnim izazovima i problemima sa kojima su se susretali, ona mu nikad nije okrenula leđa.

- Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala - ispričala je jednom prilikom nekada uspešna televizijska voditeljka.

BONUS VIDEO: