Глумац Милан Калинић гостовао је у једном подкасту у којем је поменуо вечитог ривала свог омиљеног клуба. 

Фото: Принтскрин ТикТок

 

Наиме Калинић је познат као страствени навијач Црене звезде, те самим тим не крије да не воли када они губе док Партизан с друге стране побеђује. Како истиче, упркос томе, има велико поштовање према КК Партизану који другу годину заредом игра фантастичну кошарку. Открио је и своје мишљење о Жељку Обрадовићу.

- Играју изненађујуће добро, љубоморан сам, криво ми је и нервирам се. Овај, да одмах напоменем, ја сам онај од оних навијача Звезде који воли кад Партизан изгуби, али поштујем све што раде. Гледам и то што Партизан ради ове године и за мене је то изненађење. Не знам како је за стручњаке. Ове две последње утакмице су потпуно показале да је Партизан један озбиљан клуб. Мислим, на терену. - затим је додао 

- И Жељко Обрадовић је ипак Жељко Обрадовић који неком био симпатичан, антипатичан, неко га волео неко не. Жељко Обрадовић је ипак Жељко Обрадовић и ја то морам да признам, то се и на терену види. - с поштовањем је рекао Милан и наставио.

Фото: МВ

 

- Одиграти толико утакмица где губиш 10, 15 разлике и онда то стизати, давати важне кошеве када треба да се да, појачати одбрану, пробијати улазити.. Све оно што Црвеној Звезди фали.

Нпортал

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".