Glumac Milan Kalinić gostovao je u jednom podkastu u kojem je pomenuo večitog rivala svog omiljenog kluba. 

Foto: Printskrin TikTok

 

Naime Kalinić je poznat kao strastveni navijač Crene zvezde, te samim tim ne krije da ne voli kada oni gube dok Partizan s druge strane pobeđuje. Kako ističe, uprkos tome, ima veliko poštovanje prema KK Partizanu koji drugu godinu zaredom igra fantastičnu košarku. Otkrio je i svoje mišljenje o Željku Obradoviću.

- Igraju iznenađujuće dobro, ljubomoran sam, krivo mi je i nerviram se. Ovaj, da odmah napomenem, ja sam onaj od onih navijača Zvezde koji voli kad Partizan izgubi, ali poštujem sve što rade. Gledam i to što Partizan radi ove godine i za mene je to iznenađenje. Ne znam kako je za stručnjake. Ove dve poslednje utakmice su potpuno pokazale da je Partizan jedan ozbiljan klub. Mislim, na terenu. - zatim je dodao 

- I Željko Obradović je ipak Željko Obradović koji nekom bio simpatičan, antipatičan, neko ga voleo neko ne. Željko Obradović je ipak Željko Obradović i ja to moram da priznam, to se i na terenu vidi. - s poštovanjem je rekao Milan i nastavio.

Foto: MV

 

- Odigrati toliko utakmica gde gubiš 10, 15 razlike i onda to stizati, davati važne koševe kada treba da se da, pojačati odbranu, probijati ulaziti.. Sve ono što Crvenoj Zvezdi fali.

Nportal

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".