Чувени шпански тенисер Рафаел Надал саопштио је пре неколико дана да је спреман за повратак на терен и да ћемо га ускоро гледати у Бризбејну.

Фото: Профимедиа

 

 

Популарни спортиста најавио је да ће учествовати на туниру који припада серији 250, а признаје да не зна хоће ли бити конкурентан након бројних повреда и операције.

Он се својим навјиачима обратио путем друштвених мрежа, у снимку којим је показао како данас изгледа, а будући да га већ неко време не виђамо, многи су изненађени тиме колико се шармантни Шпанац променио.

 

 

На друштвеним мрежама појавила се и једна новија Надалова фотографија с фаном, на којој тенисер изгледа исцрпљено, а негативни коментари углавном се тичу његове проређене косе.

"Он изгледа много старије од 37 година", "Шта се десило с Рафом?", "Надал је остарио преко ноћи"... неки су од коментара, док је један корисник мреже X написао да "неко мора да каже Рафаелу Надалу да је време за третман Андреа Агасија", алудирајући на чињеницу да је чувени тенисер обријао главу када се помирио с тиме што ћелави.

 

 

Рафаел Надал прославио је у јуну 37. рођендан. Рођен је у Манакору, у Шпанији, а током каријере је освојио 22 титуле на гренд слемовима, од тога чак 14 на Ролан Гаросу. Уз то је освајач златне медаље на Олимпијским играма и у појединачкој конкуренцији и у игри парова.

Крајем прошле године, Рафа је постао отац, када је његова супргуа Марија Франциска Перељо, познатија као Ћиска, на свет донела њиховог сина, који је добио татино име.

БОНУС ВИДЕО: