Čuveni španski teniser Rafael Nadal saopštio je pre nekoliko dana da je spreman za povratak na teren i da ćemo ga uskoro gledati u Brizbejnu.

Foto: Profimedia

 

 

Popularni sportista najavio je da će učestvovati na tuniru koji pripada seriji 250, a priznaje da ne zna hoće li biti konkurentan nakon brojnih povreda i operacije.

On se svojim navjiačima obratio putem društvenih mreža, u snimku kojim je pokazao kako danas izgleda, a budući da ga već neko vreme ne viđamo, mnogi su iznenađeni time koliko se šarmantni Španac promenio.

 

 

Na društvenim mrežama pojavila se i jedna novija Nadalova fotografija s fanom, na kojoj teniser izgleda iscrpljeno, a negativni komentari uglavnom se tiču njegove proređene kose.

"On izgleda mnogo starije od 37 godina", "Šta se desilo s Rafom?", "Nadal je ostario preko noći"... neki su od komentara, dok je jedan korisnik mreže X napisao da "neko mora da kaže Rafaelu Nadalu da je vreme za tretman Andrea Agasija", aludirajući na činjenicu da je čuveni teniser obrijao glavu kada se pomirio s time što ćelavi.

 

 

Rafael Nadal proslavio je u junu 37. rođendan. Rođen je u Manakoru, u Španiji, a tokom karijere je osvojio 22 titule na grend slemovima, od toga čak 14 na Rolan Garosu. Uz to je osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama i u pojedinačkoj konkurenciji i u igri parova.

Krajem prošle godine, Rafa je postao otac, kada je njegova suprgua Marija Franciska Pereljo, poznatija kao Ćiska, na svet donela njihovog sina, koji je dobio tatino ime.

BONUS VIDEO: