Јован Мемедовић, аутор емисије „Сасвим природно“ и водитељ квиза „Потера“ гостовање у емисији „Један добар дан“, у којој је најавио своје три емисије за Новогодишњи програм, искористио је да упути извињење нотарима, који су реаговали на његов коментар у последњој епизоди квиза.

Последња епизода квиза Потера била је једна од најгледанијих у претходних 11 година откада се емитује овај квиз. Јован Мемедовић се пита да ли је један од разлога и то што је „био мало ноншалантнији“.

- Увек то радим само да бих опустио такмичаре, а они су, не кривим их, али заиста пред рефлекторима, пред камерама, потпуно у неком другом стању, тако да кажем. И ја онда све време покушавам да их опустим, да се понашају природно и да оно што знају, знају, објашњава Мемедовић.

Фото: АТА имагес

 

 

У разговору са једним од такмичара, студентом Правног факултета, поменути су и нотари, а водитељ је рекао да „они само заводе и лупају печате“.

- То се баш није разумело да је било потпуна шала него ето, мало је озбиљно, па сам дужан да се извиним нотарима, поготово свом пријатељу Глиши, код којег често идем кад треба нешто да заведем и да се удари печат, јер то је можда била мало већа, грубља шала. Очигледно је да се њихов посао не своди на печате, на завођење, него има ту много, много збиљних ствари везано за уговор, а све то ми је он објаснио, наглашава водитељ Потере.

Додаје и да разуме зашто су се нотари наљутили, јер је и он сам често мета критика.

- Кажу ми идеш по селима и једеш. И ја бих могао да се наљутим због тога, да кажем чакај, то сте само приметили. То је оно што се на први поглед види, а иза тога се не види како сам ја стигао уопште до тих далеких простора, и до села, и до људи, и зашто сам уопште долазио, напомиње Јован Мемедовић.

(РТС)

БОНУС ВИДЕО: