Велика звезда је све што је стекла у животу, стекла својим радом и трудом. Међутим, њено одрастање јебило тешко. Често је гледала сцене насиља у породици: 

- Моје одрастање било је у сиромаштву. Јако сиромашно. Сећам се две ситуације, када је отац насрнуо на мајку. Мој брат је скочио на њега, ухватио га за главу и нашао прво што му је било при руци да га удари. Био је дете, мој брат. Ударао га је по глави, да би се он склонио са мајке јер ју је тукао - казала је Сека.

- То су страшно стресне ситуације и слике које се никад не забораве. Никад се то не брише из главе - додала је она, да би се мало потом расплакала у емисији "Преживели".

Отац је био склон алкохолу, а притом љубоморан, на велику жалост. Жртва свега тога била је њена мајка која је знала добити и батине. 

- Прорадила би му љубомора и имао је због тога проблеме са мојом мајком, она је највише страдала, добијала је батине. Било је више ситуација кад смо их брат и ја раздвајали, она данас има ожиљке по лицу од тог периода. Развела се због тога и ја је разумем, то не треба нико да преживљава -изјавила је она, а велики подршку је касније добила од оца: 

Одувек је желела да се бави певањем, а њена мајка је схватила да Сека добро зарађује тек када донесе дупло новца него она што заради у надници. 

- Од тога смо купили замрзивач, и тако је то кренуло - рекла је својевремено Сека за "К1".

БОНУС ВИДЕО: