Velika zvezda je sve što je stekla u životu, stekla svojim radom i trudom. Međutim, njeno odrastanje jebilo teško. Često je gledala scene nasilja u porodici: 

- Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke jer ju je tukao - kazala je Seka.

- To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave - dodala je ona, da bi se malo potom rasplakala u emisiji "Preživeli".

Otac je bio sklon alkoholu, a pritom ljubomoran, na veliku žalost. Žrtva svega toga bila je njena majka koja je znala dobiti i batine. 

- Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona danas ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava -izjavila je ona, a veliki podršku je kasnije dobila od oca: 

Oduvek je želela da se bavi pevanjem, a njena majka je shvatila da Seka dobro zarađuje tek kada donese duplo novca nego ona što zaradi u nadnici. 

- Od toga smo kupili zamrzivač, i tako je to krenulo - rekla je svojevremeno Seka za "K1".

BONUS VIDEO: