Анђелина Џоли нема, како признаје, много пријатеља, али увек може да рачуна на своју децу. У новом интервјуу за WСЈ. Магазин открила је како су јој њено шесторо деце - Медокс (22), Пакс (20), Захара (18), Шајло (17) и 15-годишњи близанци Нокс и Вивијен најблискије особе, док породица наставља да се опоравља од глумичиног развода од Бреда Пита.

Фото: Профимедиа

 

"Они су ми најближи, они су моји блиски пријатељи. Ми смо седморо врло различитих људи, што је наша снага. Морали смо да се излечимо. Постоје ствари од којих смо морали да се опоравимо", рекла је Џоли. Док глумица и њена деца настављају даље након трауматичног разлаза, Анђелина се, како открива, ослања и на уско повезану групу пријатељица.

"Заправо немам... друштвени живот. Схватила сам да су моји најближи пријатељи већином избеглице. Постоји разлог зашто су људи који су прошли кроз потешкоће много искренији и много повезанији, а ја сам с њима опуштенија. Зашто волим да проводим време с људима који су преживели и избеглице су? Зато што су се суочили с толико тога у животу да то не доноси само снагу, већ и људскост", казала је позната хуманитарка, истичући да поред тога тренутно не излази ни на дејтове.

Фото: Профимедиа

 

Џоли је поднела захтев за развод од Пита 2016, недуго након што је он оптужен за злостављање звезде и двоје њихове деце у приватном авиону. Како подсећа Паге Сиx, 59-годишњи глумац је наводно био вербално и физички агресиван због "умора". Он је одбацио оптужбе, а ФБИ истражио тврдње, након чега су одлучили да неће покренути кривичну пријаву.

Пит није јавно фотографисан с децом чак седам година. Прошлог месеца, његова најстарија ћерка Захара, дала је наслутити да није у добрим односима са звездом "Бабyлона" изоставивши "Пит" из свог имена. Питов син Пакс како је то већ сасвим јасно, из дна душе презире Пита. Џоли је иначе за WСЈ. Магазине рекла да је њен развод учинио готово немогућим напуштање Лос Анђелеса, где је рођена, одрасла и тренутно живи, баш као и Пит.

"То је део онога што се догодило након мог развода. Изгубила сам могућност да живим и путујем слободно као пре. Преселићу се кад будем могла", рекла је, изразивши наду да ће више времена проводити у свом дому у Камбоџи.

"Одрасла сам на прилично плитком месту. Холивуд није здраво место", изнела је глумица. Како Даилy Маил закључује из овог интервјуа, 48-годишња Анђелина Џоли је тиме наговестила да жели заувек да престане да глуми. Анђелинини родитељи Јон Војт и Маршелин Бертранд и сами били глумци. Будући да је, каже, одрасла уз Холивуд, никада није била импресионирана тиме.
"Никада то нисам сматрала значајним или важним", рекла је за WСЈ. Магазин, признајући да, када би данас кренула испочетка, вероватно не би одабрала глуму као своју професију, због очекивања да подели интимне детаље из свог живота, што се подразумева када сте позната особа.

"Када сам почињала, нисам очекивала да ће све бити толико јавно", појаснила је Џоли.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".