Певачица Тања Савић одбила је позив своје колегинице Александре Пријовић да буде гост на њеном концерту у Загребу, јер како каже имала је уговорене своје концерте.

Фото: АТА имагес

 

 

Тања Савић прошла је кроз праву агонију са бившим супругом Душаном Јованчевићем када је њихове синове, Ђорђа и Максима, без њеног пристанка одвео у Аустралију, након чега су завршили на суду.

Како је Савићева раније открила, она чека децембар и одлуку суда у поступку који привлачи огромну пажњу јавности, те смо је тим поводом и контактирали и уверили се да ли је спремна на сучељавање са некадашњим партнером.

- Имамо заказано суђење осмог децембра. Састајемо се у вези деце и око даљег збивања везаног за старатељство. Нећемо се срести јер је рочиште "онлајн", преко зума, и не бих ништа још увек коментарисала на ту тему, разумите ме.

Фото: Принтскрин Инстаграм/tanja_savic_private

 

 

Александра Пријовић на синоћном концерту открила је да је, између осталих, као свог госта у Арени Загреб звала и Тању, али је она тај позив одбила, те смо је питали шта је разлог томе.

- Много ми је жао што нисам могла да будем Александрин гост. Имала сам заказане концерте, али знам да ме публика воли и хвала им на томе - изјавила је Тања.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: