Око 500 личних ствари и разних ситница које су суграђани током вожње градским превозом, на аеродрому, у шетњи градом изгубили биће понуђено на јавном надметању у суботу 27. новембра од 11.00 у Македонској 42.

Судећи према списку, заинтересовани ће моћи да купе новчанике разних боја и марки, кофере, женске и мушке торбе. Међу понуђеним ситницама чија је почетна цена од 50 до 400 динара, нашли су се и ручни сатови, а чак и инвалидска колица за свега 50 динара.

Ручни сатови познатих марки и модела могу да се откупе по цени од 400 динара. Ланчић сиве боје, сива торба са 41 даљинским, стаклена ваза, књига, али и неколико ножева само су неке од занимљивих ствари које се могу пазарити по познатим ценама. У понуди су бицикли и сечиво у облику српа са дрвеном дршком.

Предмети који се продају на лицитације налазе се у бироу дуже од годину дана и до данас нико није дошао по њих. Ствари се продају у виђеном стању, без права на рекламацију.

Критеријум за избор најповољнијег понуђача је највећа понуђена цена у односу на почетну цену која је одређена за сваку ствар појединачно.

(Новости онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".